Jobba på SKH

SKH söker dig som vill bidra till en attraktiv studie-, forsknings- och arbetsmiljö. Här hittar du lediga jobb på SKH, plus länkar till fackliga organisationer, information om företrädesrätt samt vilka kriterier som gäller för att söka lärartjänster.
En man håller i två provdockor.
Foto: Bengt Söderström/SKH

Se lediga jobb

Se tillsatta anställningar

Få arbetsplatser är så stimulerande som SKH med den ständiga kontakten med nya generationer studenter på väg ut i livet. Våra engagerade medarbetare har stor möjlighet att påverka och bidra till utvecklingen. Här ryms studenter, lärare, forskare samt administrativ personal.

SKH ser möten mellan olika discipliner, kulturer och perspektiv som en förutsättning för framtidens kunskaps- och samhällsutveckling. SKH värdesätter därför en mångfald av deltagande och perspektiv och välkomnar särskilt sökande som kompletterar vår organisation med avseende jämställdhet och etnisk mångfald.

Välkommen att bli en av oss!

Dokument

  • En röd telefonlur hängande från taket. Från föreställningen "Kolla" från projektkursen Unga StDH, 2016.

   Personalorganisationer

   Varje jobbannons innehåller kontaktuppgifter till anställande chef. Om du önskar kontakta någon av våra fackliga företrädare hittar du dem på den här sidan.
  • Cirkusstudent står i brygga på en trapets. Från cirkusredovisningen Now you see, från 2021.

   Konstnärlig och pedagogisk skicklighet

   Här är de kriterier för konstnärlig och pedagogisk skicklighet som krävs för att söka jobb som professor, biträdande professor, lektor eller adjunkt.
  • Ljuscirklar i orange - en scenografi-detalj. Från Siri Bertling-Wiiks redovisning i masterprogrammet i scenkonst.

   Anmälan om företrädesrätt till återanställning

   Om du blivit uppsagd från SKH på grund av arbetsbrist eller tidsbegränsad anställning som inte förlängts, kan du i vissa fall göra en anmälan för anspråk på företrädesrätt.
Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Din mejladress

Telefon växel: 08-49 400 000
Allmän information: info@uniarts.se
Utbildningsfrågor: studieinfo@uniarts.se
Frågor om vår forskarutbildning: phdpositions@uniarts.se